Weppers tongersdei 1-9

Weppers woansdei 31-8
30 augustus 2011
Weppers freed 2-9
1 september 2011

SDS Da 1- de Wâlde Da 1
De bekerwedstriid fan justerjûn einige yn in 1-1. In tige spannende wedstriid mei entoesjast publyk, wêryn de famylje Postma net swak bijspile.

SDS B1 – Arum B1  
Bekerwedstriid is juster spile en einige yn 2-4

JV Bolsward C1 – SDS C1
Vanavond met de complete selectie (15 man) naar Bolsward. Iedereen moest duidelijk aan elkaar wennen, want binnen de kortste keren lagen er twee in het netje. Een wonderbaarlijke opstanding volgde hierna, met een prachtige broedercombi van de Polboys, waarvan Lourens de bal snoeihard en geplaatst achter de keeper veegde. In de tweede helft een veldoverwicht van SDS waaruit Almar ook knap de gelijkmaker scoorde. Frank werkte zich een slag in de rondte op de mid-mid, waardoor de jetlag, (vanmorgen nog op het vliegveld op Curacao…) al snel verdween. Almar had vervolgens een wereldgoal voor ogen, maar de keeper van JVB  kreeg net de vingertoppen achter de bal. Een kwartier voor tijd deed JVB een paar tactische aanpassingen waardoor ze uiteindelijk met drie doelpunten het totaal op vijf brachten. SDS was leeggestreden en accepteerde de nederlaag in de wetenschap dat er een behoorlijke periode goed voetbal is gespeeld. 
Tjerk

Utslaggen
Wij fine it spitich dat net immen de muoite docht om de útslach fan SDS 1 tsjin Wykels Hallum 1 ús ta te mailen. Undanks dat it 2-1 ferlies wurdt, fine de minsken dy’t regelmjittich op de side sjocht it wol moai dat de útslach der frij gau op stiet. Dat jildt fansels ek foar de oare alvetallen. Mail it altyd nei
dizze beide adressen.
Dat jildt ek foar oare saken. Graach altyd nei beide adressen maile.
En foar de twitteraars: mei #vv-sds komt it ek bij ien fan de webmasters yn it tweetdeck.

Trainen SDS  2 en 3
De volgende spelers trainen om 19.00 met het tweede, de rest traint om 20.00 met het derde. 
Jan simon
Syb
Feite
Anne
Willem
Bauke
Jelte pieter
Sytse
Jort
Arjen
Ayanle
Robert
Harm jan
Sjoerd rispens


Fer

In Feyenoord-fan kin it gefoel net moaier útdrukke.

Harsens derbij (555)

Usain Bolt is snel (as hy net ferkeard start), mar dizze keeper liket hast noch sneller. En wat te tinken fan de assistent-skiedsrjochter?