Wepperkes -snein-

Robert Hoekstra nimt ôfskied
6 juni 2004
De Freonen fan SDS (4)
7 juni 2004

Slachtemarathon 2004
Peter Sybesma hat ús witte litten dat hy dochs de Slachtemarathon kommende sneon net meidraaft. Ek Marco Haagsma en Klaas Kamstra sjogge der fanôf.

Jongensbûn
Juster hat Wommels de Jongensbond wûn yn Easterein. Foar Wommels keatsten Redmer Strikwerda (SDS B1), Erik Haitsma(ex-SDS) en Douwe de Boer (SDS B1). Dit partoer waard coacht troch de lieder fan SDS 1, Anne Brouwer. No de Freule noch en it jier kin foar Anne Brouwer net mear stikken.


Mopke
Terwijl ik vanmorgen in mijn auto voor het stoplicht wachtte kwam er een man met een oranje voetbalpetje naar mijn auto toegelopen. Hij klopte op mijn raam en wenkte mij dat hij me iets wilde vragen. Ik deed het raam een stukje open, waarop hij zei: “Hebt U het al op het nieuws gehoord!?! Het Duitse voetbal-elftal is zojuist gegijzeld en ze vragen 10 miljoen losgeld. Als dit bedrag niet voor vanavond 20:00 uur wordt betaald, worden alle spelers met benzine overgoten en levend in brand gestoken en kunnen dus niet deelnemen aan het EK in Portugal!” “Sjeesus”, zei ik. “Het moet toch niet gekker worden.” “Ik ga daarom alle auto’s langs om te collecteren,” zei de man. Terwijl ik mijn portemonnee tevoorschijn haalde, vroeg ik hem hoeveel men zo’n beetje gaf, waarop hij antwoordde: “De meesten geven 5 liter”.

Goeie keeper
Wy sykje noch altiten in nije keeper by SDS. Dizze keeper hoefe wy yn elts gefal net. Sjoch hjir
mar.


Info@vv-sds.nl
Hawwe jimme noch wat foar de webside fan SDS, mail it dan nei info@vv-sds.nl.