Utslaggen sneon 23-5

21 mei 2009
Weppers snein 24-5
24 mei 2009

Mail de útslach, in koart ferslach en bijsûnderheden, eigenaardichheden, apartichheden, nuverheden en oare wissichheden nei dizze adressen.

útslach
12:30 SDS 4 – Walde De 2   5-3
14:30 SDS 5 – WWS 3  4-6
12:50 SDS 6  – Franeker SC 8  6-3
11:10 SDS B1 – Minnertsga B1  tongersdei
9:00 SDS D1 – Oosterlittens D4  10-0
9:00 SDS E2 – Franeker SC E3  2-6
10:00 SDS F2 – SneekWit-Z F3  1-7
10:00 SDS F4 – Rood Geel F5  0-4
12:30 ONS  DA3  – SDS DA1  6-0
12:30 JV Bolsward D4M – SDS D2  5-8
11:30 LSC 1890 E4 – SDS E1  1-4
13:30 LSC 1890 E6 – SDS E3  0-3
10:00 Franeker SC F2 – SDS F1

SDS D1
De wedstriid fan de dei wie de wedstriid fan D1. Sij koene kampioen wurde. Dat slagge.Mar leafst mei 10-0 wûnen se fan Easterlittens D4. Snein mear hjir oer.

SDS 4 – de Wâlde 2     5-3
Wij begjinne mei it grutte nijs dat Jelte de Boer skoord hat. Ja jim lêze it goed: Jelte de Boer. Normaal op rjochtsefter te finen mar no foar it doel. Oare doelpuntenmakkers wiene Hendrik Engbrenghof (skoard oeral), Bote Strikwerda en Johan Delfsma (2)

SDS 5 – WWS 3       4-6
It publyk dat om healwei trijen de haadwedstriid sjen woe, hat him tige fermakke. 10 doelpunten mei in benutte strafskop, in miste strafskop, in doelman dy’t twa kear skoard, in flagger dy’t assisten jout en in lieder dy’t skoard. Doelpuntenmakkers: Eddy, Klaas Kamstra en Harm Auke.

SDS 6- Franeker 7     6-3
SDS 6 die it wer prima. De doelpuntemakkers binne ús net bekend. Wa kin dêr wat fan sizze. Mail ús.

jv Bolsward  D4 – SDS D2
d2 moest vandaag de laatste wedstrijd spelen in en tegen jv bolsward.
het was de laatste wedstrijd van het seizoen en door hier en daar een kaatspartij met 10 man vertrokken.
op zich jammer, want bij zo’n laatste wedstrijd zou het leuk zijn dat iedereen er was maar helaas….
op zich geen man overboord en vol goede moed aan de wedstrijd begonnen.
binnen een paar minuten al 0-1 voor en spijtig genoeg voor jvb gelijk ook hun keeper met een blessure van het veld.
de keeper van E3 stond langs de lijn en wou wel invallen.
dat deed hij perfect en heeft een paar goede reddingen gedaan.
na een leuke wedstrijd wonnen we met 5-8.
doelpunten van Krist 1 x, Bote 3x en Almar 4 x.
zoals al gezegt de laatste wedstrijd, 3e in de competitie geworden en met tzummarum en franeker als absolute uitblinkers geen slecht resultaat.
jongens, jullie hebben elke week goed getraint en wat we leerden door de trainingen kwam er in de wedstrijden elke keer beter uit.
complimenten voor jullie inzet en jullie zijn gaandeweg het seizoen steeds beter gaan voetballen.
heel leuk om te zien en om jullie trainen te geven.
allemaal veel succes volgend jaar in welk team dan ook.
nog even dit, onze spits (almar) heeft mede dank zij jullie goede voorzetten dit seizoen 37 doelpunten gemaakt.
een mooi aantal en is door de hele ploeg tot  stand gekomen.

groeten boudewijn.

LSC E4 – SDS E1
Een beetje zomeravondvoetbal op het kunstgras in Sneek. Maar ach we waren al kampioen.
Doelpuntenmaker, Watze Jacob 2x, Matthijs en Jorrit Hofstra met een wonderschoon afstandsschot. Beste man van het veld: Jos Wijnia!!!
Remco

Franeker F2 – SDS F1
Het was een  heel spannende wedstrijd . jan heeft heel goed gekeept.
Wytse maakte de eerste twee en daarna jelmer nog 1.
Peter was er dit keer bij de vorige wedstrijd tegen franeker was hij er niet.
De wedstrijd hebben we wel verloren 4-3 was de eindstand.
Ondanks het kunstgras hebben we heel goed gespeeld. De laatste wedstrijd van het seizoen tegen de kanpioen.
Volgens de coach hebben we de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld.
Omdat goed hebben over gespeeld, en goed op de positie gespeeld.
Wytse maakte een doelpunt uit een mooie vrije trap van ongeveer 15 meter.
En jelmer maakte heel mooi 3-3 en jan had nog een paar beste reddingen.
Fijne vakantie en tot volgend seizoen.

KEES VAN DER HORST