Evenementen in november 2022

Weppers moandei 27-2-2017
27 februari 2017
SDS en it keunstgers
28 februari 2017

Wy binne der tige wiis mei dat Foeke Reitsma ek folgend seizoen as fysio yn oplieding ferbûn is oan SDS 1.
Dêrneist hat Foeke oanjûn dat hy der net allinnich wêze wol foar spilers fan SDS 1, mar ek foar de spilers fan SDS 2, 3 en 4, Vr.1 en de JO19 en JO17.
Hjirûnder kinne jim der alles oer lêze:

Sportvrienden!

Al geruime tijd loop ik rond op sportpark de Skoalleseize en omstreken. Sinds dit jaar als fysiotherapeut (i.o.). De mensen die op donderdagavond ditzelfde sportpark betreden hebben wellicht gezien dat ik vaak met de geblesseerde spelers op het veld aan de slag ben. Waarom eigenlijk?

Als je geblesseerd bent, of van een blessure terug komt, kun je vaak niet meetrainen met je team. Je loopt nog bij de fysiotherapeut en wordt daar behandeld en getraind. Het voetballen staat op dat moment even stil. Vervelend!

Om toch actief te blijven en specifieker richting voetbal te revalideren is er de mogelijkheid om onder mijn begeleiding te komen trainen. Dit is vaak prima te combineren met de fysiotherapie die elders aangeboden wordt. Na een korte intake kijken we samen wat er mogelijk is en gaan we aan de slag.

Donderdagavond ben je welkom vanaf ca. 20:00 tot 21:00. Mocht je vragen hebben of willen komen stuur dan eerst een bericht of bel even.

Sportieve groet,
Foeke Reitsma
06-39880989
Foeke_7@live.nl