De stân fan saken….

Slagge keepersmiddei
29 april 2018
Weppers moandei 30-4-2018
30 april 2018

De jeugdvoorzitter werpt een blik op de stand:

De KNVB vindt momenteel spelplezier belangrijker dan winnen. De standen van de jo-9 lager worden niet meer gepubliceerd. Een mooi streven. Spelplezier is ook het belangrijkste. Toch is het voor een wedstrijdsporter altijd leuk om even te kijken hoe je (team) er voorstaat in vergelijking met andere teams. Een blik op de diverse uitslagen van dit weekend laat leuke dingen zien.

Zo was er de eerste overwinning van zowel de jo10-2 als de jo13-2! Chapeau! Hopen dat de teams de smaak nu goed te pakken hebben!

Jo17-2 tekende verdiend voor de tweede overwinning. Mooi voor de jongens en hun positieve coach Robert.

Verder kijkend zien we dat het combinatieteam ST Nijland/SDS jo15-3 een goede kans maakt om kampioen te worden. Een mooi voorbeeld van 1 en 1 is 3 dachten wij zo. De samenwerking heeft tot nu toe dan ook goede dingen opgeleverd. Voor de kampioens-taart echt aangesneden kan worden moeten we nog maar even vergaderen hoe en waar dit gevierd gaat worden! Maar eerst even blijven winnen jongens.

Ook de jo10 staat er mooi voor, dit zijn we gewend van Dennis en zijn ploegje, maar er moet nog wel een paar keer gewonnen worden.

Jo19 doet het gewoon goed na de winterstop. Zaterdag werd na 6 ongeslagen duels weer een keer verloren, maar alla, kan gebeuren.

Jo17-1 laat onder de bezielende leiding van Theo en Ferrie zien goed mee te kunnen op hoog niveau. Ook dit mag als prestatie beschouwd worden!

Over de hele linie laten de teams zien dat de indeling na de winterstop niet verkeerd uitpakt.

Ook het meidenvoetbal gaat goed.
De mo17 heeft het zwaar, maar speelt op hoog niveau.
De MO15 draait mooi mee in de middenmoot en MO13 staat fier bovenaan! Go girls!!

Laat het spelplezier de boventoon voeren, maar successen mogen natuurlijk altijd gevierd worden!

Groet namens de jeugdcommissie,

Tjerk