Weppers woansdei 25-2

Weppers tiisdei 24-2
24 februari 2015
SDS Vr.2 no 7-tsjin-7!
25 februari 2015

Krokuscup
Fannemiddei is de earste Krokuscup op it MFT yn Easterein. SDS D spilers sille stride yn 4 tsjin 4 wedstriden mei in plofbal. It begjint om 13.30 oere. Kom gerêst efkes sjen.

Sportinstuif

Dinsdagmiddag 24 febr. In sporthal de Greidhoeke was er een sportinstuif. Hier kon je kennis maken met verschillende sporten: Kaatsen, voetbal, dansen, judo en volleybal. Wij gingen namens SDS voetbal training geven aan kinderen van groep 6 t/m 8. We begonnen met een warming-up die bestond uit lopen en sprinten toen gingen we pasen met links en rechts en hoe je een lopje moet doen. Toen gingen we om pionnetjes dribbelen (estafette) en als laatste op doel schieten met Mark als keeper en Eeltje die de bal elke keer klaar legde. Het was een erg leuke middag.

Mark en Eeltje

SDS’ers derop út: Christiaan Plantinga yn Vietnam
Heb gister diner gehad als uitnodiging voor het openen van iemands nieuwe bedrijf. Vrouwen en mannen zitten dan meestal apart, maar na een uurtje moest ik van tafel wisselen en met de vrouwen verder dineren. Ze willen dat ik de vrouwen leer Engels te praten, zijn allemaal vrouwen die goed gestudeerd hebben en ik met alleen maar een vmbo-gt diploma, spreek nog beter Engels. Zal me dan maar “opofferen” om met 6 vrouwen van mijn leeftijd wat tijd door te brengen. Na een uur met 1 iemand te hebben gepraat, omdat de rest te verlegen was, kwamen ze toch eindelijk met een vraag, of ze mijn nummer mochten zodat we de volgende dag weer met zijn allen samen konden lunchen. Wie zou daar nou geen ja tegen zeggen…

Lykle Bleekveld nei Frjentsjer
Âld-SDS-trainer Lykle Bleekveld sil folgend seizoen SC Franeker sneons traine. No is hy noch trainer by TOP.

Frouljusfuotbal
Dy Henk de Jong, samar alle froulju tsjin him. Der is al wer hiel wat oer sein en skreaun. Wij fine
dizze kollum wol leuk.

SDS en de Poeisz-aksje
SDS docht ek wer mei oan de Poeisz-aksje. Dêrfoar moatte je nei de Poiesz yn Skearnegoutum. Yn de kantine stiet ek in bak wêr ’t je de Poeisz-munten yn kwyt kinne. By eltse €10,- oan boadskippen krije je in munt.

Alderaardichst
De âlde en de nije Kuip!

Permalink voor ingesloten afbeelding

Harsens derby (1441)
Jordi Alba kin wol by it Iepenloftspul fan Jorwert!