Weppers tiisdei 21-8

Weppers moandei 20-8
20 augustus 2012
Weppers woansdei 22-8
21 augustus 2012

B1   B1
Gisteravond (maandag) was de eerste training van B1, er waren helaas maar 8 van de 20!!!!!! boys aanwezig.
Het is nog vakantie, niet iedereen denkt al aan voetbal, maar volgende week dinsdag staat toch echt de eerste bekerwedstrijd op het programma.
Uit naar Robur.
Dus het vriendelijke verzoek van de leiders, maar zeker ook van de trainer, is om woensdag toch op de training te komen.
Ook zijn nog lang niet alle e-mail adressen bekend bij de leiders, stuur deze dus aub vandaag nog even naar beide leiders.

SDS 1
Sij bekerje hjoed yn Aldehaske. Jûn om 19.00 oere. Seleksjes bij weppers moandei

SDS 2
Sij bekerje jûn om thús tsjin Hargeragarijp 2. De wedstriid begjint om 18.45 oere. Seleksjes bij weppers moandei

SDS 4, SDS 5
Sij sille tongersdei om 19.00 oere wer los mei harren training ûnder lieding fan Harm Abma.

Froulju 1
Vanaf volgende week (27-08 t/m 31-08-2012) starten we met de trainingen voor Dames/Vrouwen 1.
Er wordt getraind op: maandags om 20:00 uur door Eeltje Postma en Bram van Beem en woensdags om 20:00 uur door Bote Strikwerda 
 
Ervan uitgaande dat de selectie bekend is wordt een ieder verwacht.
Mocht je niet kunnen dan graag even een afbericht bij ondergetekenden.
 
Met sportieve groet,
 
Eeltje Postma 06-10927368
Bram van Beem
Bote Strikwerda 06-14982820

Skoalleseize feest
Jou jim op foar de klinik op sneon om 10.00 oere (jeugd o.e.m C) of fuotbalgolf sneon 14,00 oere (A,B junioren, senioren, froulju en oare belangstellenden binnen de klup). 
 
Opjaan Jeugd

Opjaan fuotbalgolf

Fan de KNVB
In het reservevoetbal mannen senioren is een aantal enquêtes gehouden om te weten te komen hoe men de competities in de categorieën A en B beleeft.
Dat heeft geleid tot een pakket van aanbevelingen. De algemene vergadering amateurvoetbal heeft ingestemd met het toestaan van vijf wisselspelers in het reservevoetbal categorie A mannen senioren. Het zogeheten ‘doorwisselen’ is echter niet toegestaan in de categorie A.
 
In de categorie B bij de mannen senioren geldt dat ook vijf wissels zijn toegestaan, maar hier mag men wel ‘doorwisselen’.

PC
De keatsfroulju hawwe moarn harren PC yn Weidum. Binnen SDS wurdt hjir ek mei bysûndere belangstelling nei sjoen fanwege it feit dat in lid meidocht (Marije) in dochter fan in lid (Tineke) , in dochter fan in grinsrjochter ( Anke Marije) , noch in dochter fan in lid (Martine) , in freondinne fan in lid (Imke), noch in freondinne fan in lid (Marie-Jetske) en Judy út Wommels.