Weppers sneon 27-11

Ôflast sneon 27-11
26 november 2010
Weppers snein 28-11
28 november 2010

Kantine iepen
De kantine giet fannemiddei om 16.00 iepen. Foar wa ’t in kaartsje lizze wol of gewoan efkes sitte en bykomme fan it winkeljen………..

Oflast
Hurde fjilden soargje der foar dat it fuotbalprogramma hjoed minimaal is. Sjoch bij “programma en ôflast” foar de aktuele stân fan saken.

Klinik
De F-kes hiene it noch net sa gek foarelkoar hjoed. Sij hiene om 9.00 oere in klinik de sporthal.

Alternatyf
Wa’t dochs noch wat presteare wol soe meidrave kinne yn de Slachterin dy’t om 11.00 yn Wommels fan start giet. (brrrrrrr)

Hegere fuotbalsosjology
Tjerk van der Pol ferbaasd him oer:
Wat is er leuker dan na een pittige wedstrijd samen onder de douche te gaan? Het bittere zout van de nederlaag tegelijk met de  modder wegspoelen. Of het zoet van de overwinning natuurlijk. Wat bij de F’s, E’s en D’pupillen redelijk normaal is, verandert opeens bij de C’s. Ook bij SDS gaan junioren immers vanaf de C’s niet meer naakt, maar altijd met boxershort douchen. Ik hoorde laatst een mem haar verbazing uitspreken over dit verschijnsel en zelf snap ik er ook niets van. Waar komt dit voor veel leiders en ouders wat onbegrijpelijke en fascinerende verschijnsel eigenlijk opeens vandaan? Een verpreutsing van de samenleving terwijl de porno je zowat dagelijks om de tv-oren vliegt? Het verschijnsel is drie jaar geleden al eens verklaard in een blog van de Volkskrant. Hoewel het onhygiënisch lijkt, blijkt het misschien minder ‘wereldvreemd’ dan in eerste instantie gedacht. Sjoch
hjir

Alternatyf(2)
It is moai waar om binnen te sitten en efkes mei te dwaan oan in leuk kwiske. Hjir de
Herman, Edgar en Peter Jansen-kwis.

Harsens derby (342)
By Vitesse tinke se oer 3 jier kampioen te wurden. Yn Nijmegen tinke se der hiel oars oer. Dizze fersekeringsmaatskappij tinkt mei: