Weppers snein 8-5

Utslaggen 7-5
5 mei 2011
Weppers moandei 9-5
8 mei 2011

Foto’s
Douwe-Dirk Reitsma hie juster aardich de smaak te pakken mei syn fotokamera en dat levere in stik of wat
aardige plaatsjes op:

De SDS-Bunnikside is tsjintwurdich foar it grutste part in sittribune.

Fluiter
Op de wat lette oprop foar in fluiter foar E3 kaam gelokkich wol in reaksje. Habtamu de Hoop meldde him en seach E3 mei 3-6 ferliezen. Hulde foar Habtamu.

Opbringst jeugdaksje 
Onze jaarlijkse dropactie heeft maar liefst 1688,05 euro opgebracht. Samen met het sponsorbedrag van 1180,= euro van de Poiesz kunnen we hier weer leuke dingen mee gaan doen voor de jeugd. Hierbij willen wij als jeugdcommissie van SDS dan ook alle deelnemers en hun begeleiders heel erg bedanken voor hun inzet tijdens deze geslaagde acties.
JC

Aan alle F, E, en D-pupillen (incl. D4M)
Het einde van het voetbalseizoen 2010/2011 is bijna al weer in zicht.
Dus ook onze jaarlijkse slotavond!
Op vrijdag 20 mei a.s. word je dan ook verwacht om 16.30 uur op het Sportpark ‘de Skoalleseize’ in Easterein. Nadat je bent aangemeld, gaan we direct beginnen. Ongeveer 20.00 uur is het afgelopen.
Iedereen neemt deel aan een spellencircuit (leiding Kick-off commissie), 4×4 partijtje en penalty schieten op de keeper van het 1e en 2e! Tussendoor krijg je patat met drinken. En natuurlijk is er ook dit jaar weer de wisselbeker te winnen bij het penalty schieten.
Wij als jeugdcommissie van SDS nodigen jou hierbij van harte uit.
Tot 20 mei!!!!
Jeugdcommissie SDS

VI-kwis
De bekerfinale tusken Ajax en FC Twente begjint pas om 18.00, dus jim hawwe noch moai wat tiid om efkes mei te dwaan oan in VI-Ajax-Twente-kwis. Ien fan de wepmasters hat him justerjûn al efkes dien en wist se allegear(sûnder Google te brûken). Wy binne benijd as dat jim ek slagget.
Hjir kinne jim de kwis fine.

Harsens derby (466)
Wy stjoere meastentiids de tsjinstanner it bosk yn. Dizze spiler leaver ien fan syn meispilers: