18 oktober 2007
Wepperkes -moandei-
21 oktober 2007

F1 giet troch yn beker
Op dizze foar SDS fuotballeaze sneon stie der dochs noch in wichtige wedstryd op it programma. F1 moast foar de tredde beker wedstryd oantrede. It ferslach fan ús bekinde supporter út Wommels:
Zaterdagmorgen 20 oktober om 9.00 uur stonden de jongens van F1 op de “witte” mat van het voetbalveld in Stavoren. ( het had gevroren en was goed koud ). Klaar om hun derde bekerwedstrijd te spelen!
Idsert en Siebren waren afwezig. Roan Petra van E4 was ter versterking mee. En hij was echt sterk aan de bal, want hij scoorde vrij snel in de eerste helft het openings-doelpunt. Super voor Roan en het team.
Voor de rust had SDS vele kansen maar het bleef 0 – 1.
In de rust even opwarmen en wat drinken (de supporters voor de kachel opwarmen) en toen waren we klaar voor de tweede helft. Het was vrij snel 0 – 2 voor SDS maar Stavoren maakte  1 – 2. Stavoren was los en daarna ging het vlug met de doelpunten. Er werd prima over gespeeld door SDS en door vele goede voorzet-ballen vanuit het middenveld wisten Mathijs en Yward het doel te vinden en te scoren. De eindstand was 4 – 7 volgends de scheidsrechter. Maar spelers van SDS en hun supporters hadden 2 goals meer gezien en geteld (ra, ra, raar…. maar waar).
Wat de eindstand ook was, we hebben gewonnen en SDS F1 is weer een ronde verder in de beker!

Meinte Sixmatoernooi
Hjoed wie foar de 10de kear it Meinte Sixma jeugd fuotbaltoernooi. Neffens soan Klaas Sixma wie it de 10-de  kear dat it toernooi holden waard. Ien kear moast útweken wurde nei de sporthal en 9 kear koe it op it fjild plak fine. Meinte Sixma wie binnen SDS in warber lid. As bestjoerlid mar ek as trainer en spiler hat hij hiel wat út de wei set bij SDS. Sixma ferstoar yn oktober 1993.