Evenementen in december 2022

Wepperkes -freed-
8 april 2005
Utslaggen 9-4-2005
9 april 2005

Foarige wike freed 1 april koenen jim hjir ús Tûkelteam-wepperkes lêze. Ien tûkelteam hienen jimme noch fan ús tegoede. Troch problemen mei de server(foar de leken; dit hat neat mei follybal of tennis te krijen) hat it in wike duorre om dizze tûkelteam op it net te krijen. Wy hienen dizze tûkelteam al in skoftke lyn binnenkrigen dus it waard ek heech tiid. Wy warskôgje der al foar dat dit berjocht al mei in korreltsje sâlt nommen wurde moat. Hjir is ‘ie. 

POLITIEBERICHT!!
Waarschijnlijk kent u allemaal onze aanstormende agent van het  tweede, juist die ja.
Om deze persoon te beschermen zullen wij zijn naam niet noemen.
Een feit is dat ook politiemensen schade maken en als gevolg kwam het voertuig van onze agent bij een schadebedrijf in friesland te staan.

Het personeel van dit bedrijf deed wel erg vreemde ontdekkingen tijdens de reparatie van het voertuig.

Om zelf geen verdenkingen op zich te krijgen schakelde het bedrijf de politie in.
Toen deze collega’s van onze vedette arriveerde besloten zij gauw de witte pakken aan te trekken.
Ondanks alle veiligheidsmaatregelen zijn wij toch in het bezit van enkele onderzoeksfoto’s gekomen en natuurlijk willen wij u graag laten zien wat er voor het politie-examen allemaal nodig is.

We begrijpen dat een agent niet zonder zijn wapen en gummiknuppel kan, al is die van onze agent wel multifunctioneel inzetbaar!!.

Hopelijk lult onze vriendelijke agent zich er net zo goed uit als hij normaal in het veld doet en zit hij binnenkort gewoon met zijn flitser langs de A7 .
Overigens hebben wij vernomen dat hij zo van slag is geweest van het incident dat hij de maandag erop met aquaplaning van de weg af gleed. Zijn bolide staat op dit moment dan ook weer bij de garage……..

1 april………