SDS 1 oefent 8 febrewaris tsjin Makkum 1
Tiisdeitejûn 8 febrewarris om 20.30 oere oefent SDS 1 op it keunstfjild yn Makkum tsjin Makkum 1.

Seal: SDS 2 spilet lyk tsjin RES
Net geen winst voor RES 6
SDS 2 kwam op 1-0 door Klaas. Snel hierna was de stand weer in evenwicht gebracht door RES. Helaas voor RES kwam SDS nog op 1-2 door Hendrik en 1-3 door Jacob.
Maar de tweede helft nam RES de draad op en maakte vrij snel de 2-3. 5 minuten voor het einde een vrije trap voor RES op cirkel en  deze werd met keeper en al in de goal geramd door oud- klasgenoot Rients de Jager(jammer Johan Heerma).
Daarna had RES de wedstrijd moeten beslissen, maar twee opgelegde kansen  gingen er niet in.