Weppers freed 27-8
26 augustus 2010
Weppers snein 29-8
29 augustus 2010

Sneon al wer 9 wedstriden op it programma. No noch mar 7. Allegear bekerwedstriden. Utslaggen en oare aardichheden kinne jim maile nei dizze adressen

Makkum 1 – SDS 1 1-1
It ienige dat wy witte is dat Hendrik de Jong skoord hat.

SDS 2 – Mulier 2 1-1
By de rêst stie SDS 2 mei 1-0 efter, mar wie der fan oertsjûge dat sy de wedstryd noch wol efkes winne soenen. Robert Sybesma makke úteinlik yn de lêste minút noch 1-1 nei efkes dêrfoar in penalty mist te hawwen.

SDS 5 – Nijland 3           1-2

Doelpunt Sytse Hibma
Opmerkelijke feiten: het eerste halfuur werd er prima combinatie voetbal gespeeld.
Jeroen Wagenaar is uitgevallen met een behoorlijke enkelblessure en scheidsrechter Friso Albada schrok hier zo van dat hij 5 meter verder op ook ter aarde stortte. Friso kon gelukkig wel verder fluiten.
Namens SDS 5 wil ik alle 12 gastspelers bedanken.
Groet,
Jappie

Nijland C1 – SDS C1           1-2

zaterdag 28 augustus de laatste bekerwedstrijd tegen nijland c1. Eigenlijk een wedstrijd met niks meer op het spel voor beide partijen, dus konden wij er een leuke pot van maken. Tijdens het invullen van het wedstrijdformulier zag ik vanuit de kantine/bestuurskamer dat de warming up van de jongens niet met de volle 100 procent werd gedaan. Het verloop van de wedstijd ging sds al snel in de aanval met resultaat de 1 nul en al snel de 2 nul. Maar nijland kwam terug in de wedstrijd met gevolg een tegendoelpunt. Na de rust kwam nijland sterker terug dan wij verwachten en begon meer aan te vallen, leiders sds moesten ingrijpen en van het 4-3-3 systeem werd gemakklijk overgestapt naar 4-4-2 wat dan ook omgezet werd in een veldvoordeel. Na 11min in de tweede helft werd het weer de spelbreker, onweer, niet vertrouwd om door te spelen. Conclusie van deze wedstrijd : sds c1 moet de puntjes nog op de i zetten en krijgt in de competitie te maken met een goed spelend nijland.