Evenementen in december 2022

Wepperkes -tiisdei-
10 januari 2006
Wepperkes -woansdei-
10 januari 2006

Wy krigen juster alfêst in stikje binnen fan ien fan de froulju fan COVOS 1 oer de Battle fan snein. Wy kinne sizze dat hjirmei de Battle begûn is. Wy ferwachtsje hjoed of moarn in reaksje fan ien fan de mannen fan SDS 1!

Sinds enkele weken is het ook bij deze knuffelallochtoon bekend dat SDS 1 een partijtje volleybal wil spelen tegen de meer dan sublieme dames 1 van COVOS. Persoonlijk had ik ook wel graag een potje willen voetballen. Maar dat terzijde! Wanneer men de onderlinge verhoudingen in de competitie bekijkt, zal men niet verbaasd zijn dat de meeste mensen de dames de winst toedichten. Tenslotte is het doelsaldo, om maar in begrijpelijke taal te blijven voor de heren, van de dames een stukje beter. Daarentegen was de wedstrijd op de Fryske dei eentje om door een ringetje te halen wat betreft het doorzettingsvermogen. Leuk dat jullie een keertje wonnen!!!

Ook hebben wij via onze netwerk vernomen dat de heren flink zijn gaan trainen om via de handen contact te krijgen met de bal. Een lastige situatie bleek uit onze betrouwbare bron. Veel heren hadden angst om de bal met de handen aan te raken. Veel waren bang voor een gele kaart of een penalty! Ook de angst om voor de eerste keer 25 doelpunten om de oren te krijgen was voor vele een bittere pil. Maar goed, wij zien deze heren met volle sportiviteit en vooral veel lol tegemoet. Tenslotte leek het ons beter om te laten zien waar we toe in staat zijn dan het overal op te schrijven.

Nog een enkel voorstel willen wij geven. Voor dat de wedstrijd begint moet de tegenprestatie in een gesloten envelop bij de scheidsrechter ingeleverd worden! Na de wedstrijd zal de scheidsrechter het noodlottige team voorlezen wat hen te doen staat.
Mannen wij wensen jullie succes dat zullen jullie nodig hebben met als tegenstanders:

 

Froukje Dijkstra      geeft vliegles, en betaalt extra contributie om de gaten in de vloer te laten dichten. 

Judy Bergsma         Onze service en snoeiharde aanvalsspecialist

Petra Wynia            Onze 3 meter specialist

Helga Gebrandy       Verleidelijke en gevaarlijke coach

Martina Ybema         Onze persoonlijke Berlijnse muur   met prikkeldraad…

Catharina TvS           Haar droge humor met een strakke service

Froukje Bosgra          Als blikken konden doden…

Ank Kampman           De Ank als bijnaam zegt genoeg..  de baas in het veld

Rinske Joustra         Onze persoonlijke stofzuigster in het veld…


Groeten, COVOS 1