Stypje ONT!

SDS 1
27 november 2014
SDS League: Sjoerd rint út!
27 november 2014

Lykas ONT wolle wy as SDS ek graach in keunstgêrsfjild.
As ús aksjes úteinsette hope wy dat oare klups yn Fryslan(en fierder) ús stypje sille. Dêrom wolle wy jim derop attint meitsje dat jim ONT stypje kinne om jild te krijen foar harren nije keunstgêrsfjild.
Dit kostet jo fierder neat!
Stimme dus!

                ONT in finale Klaas-Jan Huntelaar Foundation!
Wij steunen ONT. Stem op ONT!

Voetbalvereniging ONT uit Opeinde is in de race voor een geldprijs van € 18.750,– van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation (KJHF). Met het projectplan “Een leven lang voetballen (kunstgras op het C-veld)” haalde ONT, als enige Friese club, de finale.

 

Samen met vier andere voetbalverenigingen wordt gestreden om de geldprijs. De club met de meeste stemmen naar rato van het aantal leden (en het beste projectplan, te beoordelen door een vakjury) wordt de winnaar. In december wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Wij steunen ONT van harte in hun strijd om die mooie geldprijs. ONT heeft toegezegd onze vereniging te steunen, wanneer zich iets soortgelijks voor doet. Dus, stem op ONT!

 

Hoe werkt het?

1. Vul je naam en e-mailadres in op de site van de KJHF (zie ook de link hieronder, scroll op de site naar beneden om in te vullen).

2. Heb je meerdere privé e-mailadressen (ook die van partner en/of kinderen zijn welkom) dan kun je die ook invullen.

3. Je ontvangt daarna op je e-mailadres een bevestigingsmailtje van de KJHF.

5. Bevestig dat mailtje, daarna telt je stem

6. BELANGRIJK; je e-mailadres(sen) worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Na afloop van de stemronde (eindigt op 14 december 2014) worden alle e-mailadressen uit de database verwijderd.

 

Om direct te stemmen ga je naar: https://www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten/ont-project-een-leven-lang-voetbal/1

Wil je eerst meer informatie, ga dan naar www.vvont.nl. Op de homepage vind je een link.

 


Tige tank ek namens vv ONT!