Spulrigelbewiis helje

Weppers snein 28-9
28 september 2014
Weppers moandei 29-9
29 september 2014

Misschien dat je er al iets over hebt gehoord, maar vanaf dit seizoen is het behalen van het spelregelbewijs ingevoerd door de KNVB. Als je ook volgend jaar wilt voetballen, moet je dit spelregelbewijs behalen. Het spelregelbewijs bestaat uit een internet site waar je alle informatie kan halen, je kunt oefenen en ten slotte je spelregelbewijs halen via internet. Zie de volgende link:

Voetbalmasterz.nl

Het spelregelbewijs moet worden behaald door spelers die in het jaar 1998 zijn geboren. De zogenaamde 2de jaars B-junioren. Dit geldt zowel voor de dames als de heren. Andere jaargangen mogen wel meedoen om te oefenen maar kunnen het spelregelbewijs nog niet behalen. Hierover is met de KNVB geen discussie mogelijk, dat hebben we al geprobeerd. Wij proberen met zijn allen voor 31 december 2014 dit achter ons te hebben, dus reserveer wat tijd in je agenda als je dit mag doen. Mocht je moeite hebben dit te voltooien, dan helpen wij je als SDS, want met Sterk Door Samenspel, sta je er nooit alleen voor.

Wij als SDS willen je graag helpen en wegwijs maken om dit spelregelbewijs te halen. Daarom organiseren we op woensdagavond 29 oktober om 20.30 tot 22.00 uur een spelregelavond. De spelers van de volgende teams zijn van harte uitgenodigd, ook als zij het spelregelbewijs dit jaar nog niet hoeven te halen, VR1, VR2, A1, B1 en B2. De volgende speelsters en spelers zijn verplicht dit jaar het spelregelbewijs te doen en we verwachten dan ook op deze personen deze avond. Als je niet kunt dan svp even tijdig afmelden bij Tjerk van de Pol of Friso Albada. Op deze avond worden ook je inloggegevens aan jouw gegeven om het bewijs te halen.

Voornaam Achternaam Team
Gerwin Sijbesma A1
Gertjan Bootsma B1
Watze Jacob Wal, v d B1
Habtamu Hoop, de B1
Frank Bervoets B1
Jorrit Veldman B1
Wiebe Vellenga B1
Piter Pol, van der B1
Jorrit Hofstra B1
Jitse Meer, van der B2
Jonathan Walta B2
Alize Bootsma VR1
Janieke Dijkstra VR1
Jildou Siesling VR1
Wiebrig Anna Bruinsma VR1
Kirsten Hiemstra VR1
Alissa Veenje VR1
Lysanne Wiersma VR1
Evelien Hiemstra VR2
Moniek Delfsma VR2