Oefenprogramma SDS A1
18 augustus 2005
Wepperkes -freed-

SDS A1 – LSC A1  0-5

In de eerste helft hebben we goed georganiseerd gespeeld met de nadruk op de verdediging. Doordat we (te) ver terugzakten kregen we geen aansluiting naar de aanval en kregen de makkelijker spelende Snekers van LSC alle kans om vrijuit te spelen, echter creëerden zij nauwelijks tot geen kansen. In de laatste minuut incasseerden wij de 0-1 dankzij een terechte penalty.

Tijdens de tweede helft hebben we meer risico genomen door meer naar voren te spelen. Er kwam meer ruimte voor beide partijen. SDS heeft een aantal grote kansen gehad om te scoren maar de paal stond in de weg. De eerste 20 minuten van de tweede helft was dan ook de beste periode in de gehele wedstrijd. Door een aantal fouten en de vele wissels liep LSC in slotfase uit naar 0-5. Twee goals van grote afstand waren een lust voor het oog voor het massaal toegestroomde publiek. Maandag pakken we de draad weer op tijdens de training om vervolgens woensdag weer te oefenen tegen het altijd lastige Blauw-Wit 34. De voorbereiding verloopt vooralsnog naar wens, maar er is nog veel werk te verzetten.