Frans Hoek keeperspromotiedag

Weppers woansdei 21-1
21 januari 2009
Weppers tongersdei 22-1
22 januari 2009

Frans Hoek organiseert keeperspromotiedag in Franeker

Frans Hoek Sports organiseert samen met onze amateurpartner SC Franeker op 17 februari as. van 10 tot 16.00 uur in Franeker een keeperspromotiedag voor jeugdkeepers en -keepsters vanaf 6 jaar uit heel Friesland.

Deze dag is bedoeld om techniek en inzicht bij te schaven en een leuke dag met andere keepers en keepsters te hebben. Als eerste programmaonderdeel staat de keepers een instructieprogramma te wachten. In groepen doorlopen zij specifieke onderdelen van het keepen, in veel gevallen met behulp van een hulpmiddel, zoals de Tsjoek (een veerkrachtig net).  Hiermee kan een keeper als het ware zichzelf trainen.

Na deze training volgt een één tegen één competitie, die per leeftijdscategorie leidt tot de verkiezing van de beste keeper van de provincie. De winnaars gaan door naar de landelijke eindstrijd later dit jaar. Als afsluiting geeft Frans Hoek een  demonstratietraining aan alle deelnemers. Eén van de keepers die hierbij door hem op de proef gesteld wordt is onze keeper Peter van der vlag.

Frans Hoek is de huidige assistent/keeperstrainer van het nationale elftal van Polen en de voormalige keeperstrainer van AJAX, het Nederlands elftal en F.C. Barcelona. Ook is hij gastdocent bij de UEFA en FIFA.

 

Meer informatie en/of aanmelden kan via www.footbally.com (keeperspromotiedag > schema indeling > nummer 10) of www.scfraneker.nl. De kosten bedragen 19.90 euro. Hiervoor krijg je behalve een prachtige dag ook nog een lunchpakket, drinken en een T-shirt.

De dei sil der ûngefear sa útsjen: