Weppers tiisdei 1-12

SDS League: Kees pakt alwer wykpriis!
1 december 2009
Weppers woansdei 2-12
1 december 2009

Trainen A’s en B’s
SDS A1 en B1 traine moarn tegeare om 19.00. Sy meie de draaf- en fuotbalskuon wer meinimme.
Ab


SDS 1 seal ……
Wy binne benijd wat de sealfuotballers fan SDS 1 juster dien hawwe út yn Vledder tsjin Old Forward 1. Mail it nei
info@vv-sds.nl.

Greidhoeketraining

Zaterdag  28 november 2009 
Het greidhoeketoernooi is weer begonnen maar dan onder een andere naam greidhoekettraining,het is een training die word gedaan door S.I.O.S studenten en moeten zelf een parcour uitleggen in de zaal ,zo kunnen ze punten krijgen voor school.vanmorgen 28 nov. was het een zeer positieve training met 2 F teams wat moest er gebeuren het eerste wat de pupillen moesten doen was kegelschieten van afstand,en dat viel voor een heleboel nog niet mee,het tweede spel was in een rij achterelkaar en de voorste moest proberen te gooien naar de achterste die hem moest vangen,het derde spel was penalty schieten ,het derde spel was om de mat tikkertje spelen dat is zeer conditieoneel en daarom gingen we even pauze houden van een klein kwartier,vervolgens werd er een parcour uitgelegd twee kleine speelveldjes naast elkaar een klein 4-4 toernooien de tyd hald gjin skoft  dus het was alweer kwart voor twaalf dit even om een indruk te geven wat er nu gebeurd met het greidhoeketoernooi. 
let op!! volgende week zijn de E spelers aan de beurt op 5 december  8:45 aanwezig tot 11:45
in de zaal natuurlijk 
Groeten Bouke Sita Janbouke Ayanle en Remon
 

Fuotbalplaatsjes
Martijn de Haan fan F1 hat syn fuotbalplaatsjesboek hast fol. Hy moat allinnich Marco Weijer (C2-10) noch. Wa kin him deroan helpe? Martijn hat ek in hiel soad dûbele, dus as jim it boek noch net fol hawwe kin hy jim miskien wol helpe. Mail nei
info@vv-sds.nl.

Fuotbalhumor
Yn Amsterdam hawwe sy Leo Beenhakker de helpende hân bean. Leo Beenhakker siket foar Feyenoord om in gratis spits. Yn Amsterdam seagen sy lyk in “oplossing” en hawwe sy alle 85.000 leden fan de supportersferiening fan Ajax frege om in edysje fan de gratis krante Spits te stjoeren nei Rotterdam.

Harsens derby (91)
Dizze middenfjilder fan Corinthians hat de kop der dúdlik goed by: