Weppers moandei 19-8

Programma 24-8
18 augustus 2013
Weppers tiisdei 20-8
20 augustus 2013

Starttoernooi
Gisteren hebben meer dan 120 jeugdleden het voetbal seizoen geopend met een toernooi. Onder een stralend zonnetje en begeleid door Jaap de Blaauw en alle spelers van het eerste werd er door A’s,B’s, C’s, D’s E’s en F’s weer gevoetbald na de zomerstop. Na afloop waren er voor de winnaars prijzen en chips. Bij de F-jes won Cambuur (Jens Hiemstra, Arjen Stremler, Jildert Hiemstra en Jesper Paauw). Bij de E-tjes won Bayern München (Wessel Wijnia, Rutger Sijbesma, Jasper Abma, Evie Bouma en Marije Rijpma)
De oudste jeugd speelden niet in vaste teams. Bij de D’s was er een gedeelde eerste plaats voor Hendrik van der Eems en Sietze Stoffelsma. Bij de C’s won Mathijs Postma en bij de A/B won Teun Heeres. De volledige uitslag is bijgevoegd.
De reacties na afloop waren zeer positief, dus wie weet is hiermee een traditie ontstaan.

De jeugdcommissie

Utslaggen toernooi
Teun Heeres wie fan de A en B junioren it meast suksesfol op it toernooi fan sneon. Sjoch
hjir foar de kmplete útslaggenlist.

Matthijs Postma behelle bij de C-junioren de measte punten. De rest fan de útslaggen kinne jim hjir sjen

Hendrik van der Eems en Sietse Stoffelsma helle beide like folle punten bij de D-junioren. Komplete list is hjir te sjen.

“Goeie stimming”
Fol fertrouen wie Ajaxied Eddy de Boer oer de ôfrin fan Ajax-Feyenoord. Wat is der dan ek moaier om te genietsjen fan de oerwinning mei de Feyenoord supporters bij je op de bank. “Wat is it hjir gesellich” joech Feyenoorder Durk O. oan ek út namme fan Feyenoorder Marco H. fia de sosjale media.

Trainingen
Hjoed begjinne yn alle gefallen de trainingen fan C2 (19.00) en MC 1 en MC 2 ( 19.15)

Materialen
Aanstaande donderdag 22 augustus kunnen de leiders de materialen ophalen.
Tussen 19:00 en 20:00 is Klaas de Haan op de Skoalleseize aanwezig om de shirtjes, broeken, coachjassen, ballen en waterzakken aan de leiders uit te delen.