Weppers freed 5-10
5 oktober 2012
Weppers snein 7-10
7 oktober 2012

Mail de útslach, in koart ferslach, foto’s, doelpuntenmakkers, bijsûnderheden, eigenaardichheden, apartichheden, nuverheden en oare wissichheden nei dizze adressen en skilje de útslach efkes troch nei de kantine: 0515-331700.

Thús binne alle wedstriden der útsmiten. Om 11.30 binne dus ek de lêste 2 wedstriden ôflast.

Iepen
De kantine en it sinneterras binne fannemiddei om 16.30 oere iepen.

NOK 4 – SDS 5
Hoppa 1-4 gewonnen bij nok! 2 geweldige goals van Peter en johan en 1 van jappie en nog een keer johan! @ff_sds” sa twittert Johan Delfsma dy’t hiel bliid wie dat it op dizze sneon wol trochgie.

“@ff_sds klasse mannen, zeer terecht 1-4 wun en nok sa it earste puntferlies besoarge!! Jappy 2x, peter en johan” sa twittert Harm Auke.

Wij binne benijd hoe’t it no echt sit mei de doelpuntenmakkers.

Oudega 2- SDS 4
Eindstand Oudega 2 – SDS 4 2-0! SDS het meeste balbezit en de 2de helft geen kans weggegeven, helaas zelf ook weinig gecreëerd! @ff_sds”  sa twittert ús Sytze Kooistra

Blauw Wit D4- SDS D2
Vaak zie je al bij de warming up hoe de vlag er bij staat. De D2-vlag hing er vooral nat en troosteloos bij vandaag. Voordat de regen één keer uit de haren kon worden geschud stond het al 2 – 0…
D2 kwam er vandaag niet aan te pas. Jammer, volgende week beter. Einduitslag 4 – 0.

Tjerk

SC Joure E4  –   SDS E1

Vandaag onze tweede competitiewedstrijd in Joure tegen de plaatselijke SC.
Na de nederlaag van vorige week was het zaak om vandaag punten te pakken.
De warming-up konden we doen in onze nieuwe inloopshirts/windbreakers beschikbaar gesteld door Dulles Transportbegeleiding. De aftrap was om 9.00u en de start was flitsend.
De eerste de beste aanval was het Eeltsje die op rechts doorbrak met zijn snelheid. ̈Of het nu bedoeld was als voorzet of als schot op doel, de bal belandde in het doel van Joure.
Dus na 1 minuut als een 0 – 1 voorsprong, een betere start kun je je niet wensen.
Maar gaandeweg de 1e helft werd Joure beter en na een kwartier was het Joure die de verdiende gelijkmaker scoorde. Even waren onze jongens het spoor bijster maar toch konden we tot de rust de 1 -1 vasthouden. Een aantal keren waren we zelfs met de counter nog gevaarlijk. In de tweede helft was het Joure die het betere van het spel had. In het begin van de tweede helft kwam Joure op voorsprong en deze voorsprong werd uitgebreid naar 4 -1 Voetballend was Joure niet veel beter, maar Joure was vooral beter op inzet en snelheid. Met uitzondering van een paar spelers van SDS, was er bij ons niet de wil om te winnen. Daarbij een scheidsrechter die niet goed floot, waardoor er ook nog een aantal “nare”overtredingen werden gemaakt. Overigens was de nederlaag niet te wijten aan de scheidsrechter, maar puur aan ons zelf. Onze jongens waren steeds een stap te laat en veel te lief voor de tegenstander. Voetballend zijn onze jongens goed genoeg, maar het ontbreekt soms aan inzet. Kortom:
Werk aan de winkel voor de trainers en spelers; er zal getraind worden op snelheid en inzet. We worden elke week beter dus de onze 1e overwinning komt steeds dichterbij. Op naar onze 1e overwinning!!!!