Hjir kinne jim der alles oer fine. Je team moat ynlevere wurde foar sneon 27 septimber om 19.00. Jim kinne de SDS League fannemiddei ek alfêst yn de kantine ynleverje by Willem.

Om ’t SDS Futsal 1 dit seizoen net fuotballet binne der wat jûnen frij yn de seal. Wa ’t nocht hat kin woansdeitejûn fan 20.00 oan ’t 21.00 efkes bolje. Jou je op fia
info@vv-sds.nl!

Ferslagen:

VHK 1 – SDS 1   1-2
Oebele Anema kaam mei in goed sin yn de kantine.  Skelte hie twa kear skoord. 1-2 winst nei in  1-0 efterstân. Sjoch hjir foar it ferslach fan Siem Sikma.

Staphorst 2 – SDS 2 1-1
Neffens de ferhalen hie der mear ynsitten foar SDS 2 dan in puntsje. Spitich genôch bleaun it 1-1. Jelmer Posthumus makke de ienige goal foar SDS.

SDS 3 – NOK 2 0-2
NOK wie wat feller en makke al gau 0-1. SDS 3 kaam de klap mar nea te boppe en ferlear úteinlik mei 0-2. Sjoerd leit út hoe ’t dit sa koe (klik hjir).

SDS 4 – Makkum 4 2-5
By SDS 4 wie der mar ien man tefreden en dat wie………….Gearard Posthumus. 2 kansen twa goals yn de earste helte. Spitich genôch gie Makkum de twadde helte ek fuotbaljen. Sy makken der spitich genôch foar leider Ivo Donath 5.

SDS 5 – Berltsum 4    3-2
Bij it skoft wie it 3-0. Doelpunten fan Jacob, Harm Auke, en Marco. Nei de thé kaam Berltsum goed werom en binnen 15 minuten stie it 3-2. Der wiene wikseljende kânsen, mar it bleau 3-2.

Mulier DA1 – SDS DA1
Met 15 dames vertrokken wij uit easterein op naar witmarsum waar een zware wedstrijd wachte,eerst warm lopen 11 speelsters op het veld, en 4 op de bank begonnen we de wedstrijd met volle moed te spelen iedereen positief ingesteld.witmarsum was sneller met de bal en het rondspelen,de eerste helft vielen er daardoor veel goals,sds was niet minder.rust in de kleedbox na wat gepraat over de opstelling begonnen we met de tweede helft  heel goed gevoetbald net er even te laat bij maar we tikten goed over tot JOUTSEN een vrije trap kreeg. die ging erin  1 voor sds  een heel mooi goal jammer genoeg. de verdere tweede helft hadden we nog een paar kansen maar die gingen er niet in helaas volgende wedstrijd beter.
groet jb

SDS B1 – RES B1 1-4
We begonnen de wedstrijd slecht want naar 1minuut stonden we al 0-1 achter. En na 15minuten werd het 0-2. We waren niet echt scherp genoeg want in de 24ste minuut stonden zelfs 0-3 achter. Daarna maakt Stefan Visser in de 33ste minuut een goal! 1-3. Na de rust kwamen Arjan Hallema er in voor Gerrit Kooistra en Ayandele Reitsma er in voor Jauke Rispens.
Het ging de tweede helft beter veel beter helaas kregen we er geen 1 meer in. Maar we speelden wel beter we kregen ook wat meer kansen voor in.
Maar op het einde van de wetstrijd scoorde res nog 1 keer in de 79ste minuut 1-4. En toen floot Enne Bruinsma af einde wedstrijd.
Arjan Hallema

Makkum E 4 – SDS E4
Vandaag de uit wedstrijd tegen Makkum, na de vele doelpunten van vorige week waren we benieuwd wat het deze week zou worden.
Het spel was een stuk beter als vorige week er werd goed overgespeeld en daar kwamen al snel doelpunten uit.
Het eerste doelpunt werd door Idsert via de paal en zijn wang gemaakt.
Idsert had zijn doelpunten vizier op scherp hij maakte vijf doelpunten.De andere doelpunten werdden gemaakt door Tom en Luuk.

Willem

SDS F1 – jv Bolsward F3   11-0
10 uur kwamen we op, nou schrokken we niet zo erg  van Bolsward, ze waren in ieder geval niet groter dan ons. Eerste helft was ik keep, heb het niet zo druk gehad. Het werd de eerste helft 5-0. Toen was het pauze, nou het ging hartstikke goed zeiden onze leiders. 2de helft Jeska op keep het bleef rustig bij onze goal. In de tweede helft scoorden we nog 6 keer.Het werd dus 11-0. Wytse 6 keer,Jelmer 1 keer, Peter 2 keer, Hendrik 1 keer en ik zelf 1 keer. Er  werd goed overgespeeld en verdedigd, door Arnout, Kees en Wierd, zodat wij de goaltjes konden maken. Joad de trainer kan weer trots op ons zijn.