De Koronarigels per 18 novimber

18 november 2020
Weppers freed 20-11-2020
20 november 2020

Minister-president Rutte en syn maat De Jonge hawwe juster wer sprutsen en dat betsjut dat der wer wat rigels feroare binne. Foar SDS jilde no de folgende rigels:

Maatregelen per 18 november:

Het kabinet heeft dinsdagavond 17 november wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 18 november.
Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

• Alle amateurcompetities blijven nog stil liggen.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
  • Alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Vrouwen Eredivisie mogen doorgaan.